Skip to content

Om oss

Med passion för teknik och samhälle

Vi på ChatGPTutbildning.se är kommunikationsexperter, developers och affärsutvecklare med djup passion och intresse för hur tekniken förändrar samhället.

Vår mission är att hjälpa människor nyttja AI-verktyg på ytterst praktiskt sätt.

ChatGPT_Utbildning_AI_Artificiell_Intelligens_teknik_samhalle
ChatGPT_Utbildning_AI_Artificiell_Intelligens_Sverige_framtid_w

Forma din framtid

AI-verktyg så som ChatGPT kommer att revolutionera vårt samhälle, inte minst våra arbetsuppgifter där effektivitet och kreativitet påverkas.

Vi tror att alla kan lära sig att använda ChatGPT praktiskt och professionellt på jobbet. Vi hjälper medarbetare, företag och organisationer att på lustfyllt och inspirerande sätt bli konkurrenskraftiga och förberedda på dagens ökande krav på AI-kompetens.

Vi tränar din AI-muskel

Genom vår utbildning hjälper vi dig effektivisera arbete, spara tid, spara resurser samt att producera mer kreativitet och kvalitet i dina arbetsuppgifter.

Ökad krav på förståelse av AI-verktyg och kompetens att skriva avancerade prompts växer fram i en ökande takt med dagens utveckling och kommersialisering av AI-verktyg så som ChatGPT.

Vi hjälper dig att på rekordtid komma igång professionellt och praktiskt med kunskap du kan använda med en gång efter utbildning.

ChatGPT_Utbildning_AI_Artificiell_Intelligens_Sverige_w

Är du nyfiken på att veta mer om oss eller boka ett möte för att diskutera skräddarsydda utbildningar? 

Varmt välkommen att kontakta oss. / Marko Tosic, grundare och utbildningsledare