Skip to content
mindre än en minut lästid minuter lästid

Nytt år, ny uppdaterad webb och nya profilfärger

Efter ett fantastiskt 2023 firar vi det nya året med en ny uppdaterad webb, nya fräschare profilfärger och med fler goa nyheter inom kort!

Under 2023 har vi haft nöjet att ha utbildat och inspirerat företagare, organisationer, myndigheter, kommuner, politiker och vanligt folk från alla delar av Sverige i de många praktiska möjligheter som ChatGPT erbjuder, fantastiskt kul! Och vi ser med glädje fram emot ett spännande 2024 med fortsatt utveckling och nyheter inom ChatGPT och AI.

Kommer GPT-5 lanseras?

Vi ser med spänning på ifall detta år blir året då GPT-5 att lanseras, eller om ChatGPT även kommer kunna hantera video under 2024, eller tillkommer flera funktioner riktade för just företag? Detta både hoppas vi och förutspår hända under 2024, och du kan vara säker på att vi håller dig uppdaterad kring de senaste nyheterna samtidigt som vi uppdaterar vår utbildningsmaterial, kurser och föreläsningar med det allra senaste som ChatGPT har att erbjuda.

Fira nya året med oss

Passa på att fira med oss genom att använda rabattkoden ”2024GPT” för 15% rabatt på hela din bokning! Gäller fram till 31 mars och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Vi hoppas du gillar vår uppdaterade webb här och våra nya fräschare färger, för vi är redo för ett fantastiskt spännande 2024!

Missa inte alla nyheter inom ChatGPT. Du kan avregistrera när du vill.