Skip to content
mindre än en minut lästid minuter lästid

Nu är ChatGPT plugins här – såhär aktiverar du de

ChatGPT plugins är nu här och betalanvändare i Sverige får nu tillgång till de. Såhär ser det ut:

I videon visar vi hur du aktiverar ChatGPT plugins

Vi testar och utforskar för fullt vilka nya möjligheter dessa plugins tillför! Inom kort kommer vi lägga ut fler videos som visar hur du kan använda olika plugins. Vi väver in detta såklart i vår utbildning så att du får lära det det allra senaste som går att göra med ChatGPT för att effektivisera just din verksamhet eller arbetsuppgifter. Du kan såklart boka utbildning här och kicka igång din organisation att börja använda och jobba med ChatGPT redan idag. Detta är en riktigt spännande utveckling och detta är ändå bara början på denna fantastiska plugins-resa.

Bildtext: Viktig text kring ChatGPT plugins. Bildkälla: OpenAI

OBS! – OpenAI skriver att plugins är skapade av tredje parter och är inte kontrollerade av OpenAI själva och därför bör man vara försiktig med vilka typer av plugins man laddar ner.

Plugins rullas ut till betalanvändare just nu och om du inte har fått tillgång till det riktigt än så kommer det inom kort till dig hoppas vi. Du kan även testa logga ut och sedan in igen i ditt ChatGPT betalkonto och se om plugins funktionen dyker upp.

 

Missa inte alla nyheter inom ChatGPT. Du kan avregistrera när du vill.