Skip to content
mindre än en minut lästid minuter lästid

ChatGPT Code interpreter lanserat i Sverige

Code interpreter är nu lanserat i Sverige för ChatGPT, såhär aktiverar du det (OBS! i efterhand har de ändrat namn från “Code interpreter” till “Advanced data analysis”).

I videon visar vi hur du aktiverar Code interpreter

Code interpreter öppnar upp för nya spännande möjligheter att jobba med ChatGPT och nu kan du äntligen ladda upp filer till ChatGPT. Detta är bara början och tänk på att eftersom detta är “beta” (ej full/färdig version”) så kan det finnas initiala buggar som man får ha tålamod med. Detta kommer bara bli bättre med tiden.

Så snart vi har testat och har konkreta exempel på hur Code interpreter kan användas i olika arbetsuppgifter så väver vi in det i vår utbildning, vi ser alltid till att du får en utbildning som innehåller det allra senaste och nyaste från ChatGPT.

För att aktivera Code interpreter går du alltså in i dina inställningar, Beta features och sedan aktiverar Code interpreter, endast för betalanvändare ChatGPT Plus, se bild nedan.

Bildtext: Såhär aktiverar du ChatGPT code interpreter

Följs oss och håll utkik på våran linkedin, instagram, facebook eller twitter när vi testar och visar hur Code interpreter kan vara nyttig för just dig!

Missa inte alla nyheter inom ChatGPT. Du kan avregistrera när du vill.